Medvídci od Wolfíka BIO 70 g Wolfberrry

40039

Nový produkt

Medvídci od Wolfíka BIO 70 g Wolfberrry. Říkají mi Wolfík a budu Váš průvodce mezi vybranými BIO bonbóny. Představuji Vám medvídky od Wolfíka - ovocné želé bonbóny ve tvaru medvěda. Postavičky mají různé barvy. Nejčastěji červenou, zelenou, žlutou, bílou, růžovou a oranžovou.

Více informací

44,00 Kč s DPH

Více informací

Jak konzumovat Medvídky od Wolfíka
Chtělo by se říct, že za odměnu nebo za dobré chování. Ovocné bonbóny jsou však dokonalé a chutné občerstvení jak pro dospělé, tak pro děti od čtyř let.

Charakteristika
Medvídci nejčastěji chutnají po ananasu, pomeranči, citronu, černém rybízu, malině a po jablku. Bonbony si našly velkou oblibu u dětí, ale i dospělých. Gumoví medvídci se obvykle vyrábějí ve velikosti kolem dvou centimetrů. Tvarem připomínají stojícího medvěda a je možné u nich rozlišit základní tvary jako hlava, tělo a nohy.

Nutriční hodnoty na 100g:
Energie: 1353 kJ / 319 kcal; Tuky: 0,1 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; Sacharidy: 78 g – z toho cukry 57 g; Bílkoviny: 0 g;Vláknina: 0 g; Sůl: 0,2 g

Skladování
Chraňte před teplem a vlhkem. Skladujte v suchu a temnu.

Složení
Kukuřičný sirup*, nerafinovaný třtinový cukr*, ovocné koncentráty 3,7% (jablko* 0,9%, pomeranč* 0,77%, citron* 0,52%,černý rybíz* 0,51%, maliny* 0,5%, ananas* 0,5%,), regulátor kyselosti: kyselina citronová a citronan vápenatý, rostlinná barviva a aromatické extrakty (dýně*, jablko*, řasy*, šafrán*, černý bez*), želírující činidlo: pektin, slunečnicový olej*, leštící látka Karnaubský vosk.  (* - BIO složka)

Obsah
70 g