Podkategorie
Karob Wolfberry BIO 400 g je vynikající a chutnou alternativou kakaa. Bezlepková potravina v BIO kvalitě.
Třtinová melasa Wolfberry BIO 450 g je výborné, nesířené, neředěné a snadno rozpustné přírodní sladidlo. Je vhodná pro děti, seniory, sportovce a těžce manuálně pracující osoby.
Třtinová melasa Wolfberry BIO 220 g je výborné, nesířené, neředěné a snadno rozpustné přírodní sladidlo. Je vhodná pro děti, seniory, sportovce a těžce manuálně pracující osoby.
Kokos sušený, strouhaný Wolfberry BIO 250 g v RAW kvalitě. Neslazená, nepražená, křupavá a voňavá potravina v té nejvyšší kvalitě.
Kurkuma mletá Wolfberry BIO 50 g v BIO kvalitě. Koření s klasicky žlutou barvou a zemitou, mírně nahořklou a pepřovitou chutí.
Javorový sirup Wolfberry BIO 400 ml je vynikající čistě přírodní sladidlo získané zahuštěním mízy cukerného javoru. Perfektní alternativa bílého cukru s nižším glykemickým indexem se specifickou, ořechovo-medovou chutí, kterou si zamilujete.
Kokosový sirup Wolfberry BIO 400 ml se získává z okvětí kokosových palem. Multifunkční sladidlo s nízkým glykemickým indexem. Díky jeho vynikající karamelové příchuti nesmí chybět v žádné domácnosti.
Agáve sirup Wolfberry BIO 400 ml je díky vysokému obsahu fruktózy a nízkému glykemickému indexu sladidlo budoucnosti. Vyrobeno v BIO kvalitě.
Passata-drcená rajčata Rapunzel BIO 680 g tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek, zeleninových směsí, rajské polévky a omáčky, leča a mnoha dalších pokrmů. Vyrobeno z rajčat vypěstovaných ve slunečné italské Umbrii.
Rajský protlak Rapunzel BIO 360 g. Ideální základ rajčatových omáček na těstoviny, klasické rajské omáčky,rajské polévky, dipů, podklad na pizzu a nedílná součást mnoha marinád a zeleninových směsí.
Arrabbiata-omáčka na těstoviny Rapunzel BIO 340 g s typicky ostrou chutí, která je docílena přidáním čerstvých feferonek. Výborná jak k přímé konzumaci, tak k dalšímu tepelnému zpracování.
Zeleninový vývar čirý Rapunzel BIO 250 g v prášku s výraznou zeleninovou chutí a vůní. Vhodný k přípravě čirého vývaru, jako základ polévek, k dochucení omáček a zeleninových pokrmů, do marinád, bylinkových rýží a podobně.