Jogurtky od Wolfíka BIO 63 g Wolfberry

40024

Nový produkt

Jogurtky od Wolfíka BIO 63 g Wolfberry. Říkají mi Wolfík a budu Váš průvodce mezi vybranými BIO bonbóny. Představuji Vám jogurtky od Wolfíka - ovocné želé bonbóny ve tvaru bobulí, chutnající po ovoci a jogurtu. Jsou ve světlých barvách v odstínech podle použité ovocné šťávy.

Více informací

44,00 Kč s DPH

Více informací

Jak konzumovat BIO jogurtky od Wolfíka
Chtělo by se říct, že za odměnu nebo za dobré chování. Ovocné bonbóny jsou však dokonalý a chutný pamlsek jak pro dospělé, tak pro děti od tří let.

Charakteristika
Chuť wolfíkových jogurtek je ovlivněna ovocnou složkou a jogurtem. Pro milovníky měkkých ovocných bonbónů jsou vítanou pochoutkou, která si zcela určitě najde velkou oblibu u dětí i dospělých. Při výrobě byly použity suroviny v BIO kvalitě. Výrobní receptury jsou založeny na přírodních složkách - pravých ovocných šťávách, výtažcích z rostlin a přírodním třtinovém cukru. Ten je ceněný pro obsah zdraví prospěšné melasy.

Nutriční hodnoty bonbónů ve 100g
Energetická hodnota: 1424kJ / 335kcal; Tuky: 1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g; Sacharidy: 75 g; z toho cukry: 61 g; Vláknina 0,3 g, Bílkoviny: 6 g; Sůl: <0,2 g.

Složení
Třtinový cukr* (nerafinovaný), kukuřičný sirup*, sušený odstředěný jogurt a syrovátkový prášek* (6,2%), želatina*,  koncentráty ovocných šťáv* 3% (hroznové víno* 2,13%, jahoda* 0,22%, ananas* 0,22%, pomeranč* 0,22%, mango* 0,22%), regulátor kyselosti (kyselina citronová), přírodní aroma, želírující činidlo (pektin), přírodní barviva z ovoce a rostlinných výtažků (z dýně*, jablka*, bezinek*), karnaubský vosk*.
(*=BIO složka více než 99,9%)

Bonbóny nejsou z geneticky modifikovaných plodin a navíc jsou bez lepku.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24°C.

Země původu
Zemědělská produkce EU/mimo EU.

Obsah
63 g