Želé s vitamínem C od Wolfíka BIO 70 g Wolfberry

40034

Nový produkt

Želé s vitamínem C od Wolfíka BIO 70 g Wolfberry. Říkají mi Wolfík a budu Váš průvodce mezi vybranými BIO bonbóny. Chtěl bych Vás upozornit na želé od Wolfíka s vitamínem C. Ovocné želé bonbóny jsou ve tvaru ovoce. V několika příchutích vždy podle použité ovocné šťávy a v barevných odstínech podle užitých přírodních barviv.

Více informací

44,00 Kč s DPH

Více informací

Jak konzumovat BIO ovocné želé bonbóny od Wolfíka
Dalo by se říct, že za odměnu nebo za dobré chování. Ovocné bonbóny jsou však dokonalý a chutný pamlsek jak pro dospělé, tak pro děti od tří let.

Charakteristika
Chuť wolfíkových bonbónů je ovlivněna ovocnou složkou. Pro milovníky želé ovocných bonbónů jsou vítanou pochoutkou, která si zcela jistě najde velkou oblibu u dětí i dospělých. Při výrobě byly použity suroviny v BIO kvalitě. Výrobní receptury jsou založeny na přírodních složkách - pravých ovocných šťávách, výtažcích z ovoce a zeleniny a přírodním třtinovém cukru. Ten obsahuje zdraví prospěšnou melasu.

Nutriční hodnoty bonbónů ve 100g
Energetická hodnota: 1406kJ / 331kcal; Tuky: 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 76 g; z toho cukry: 56 g; Vláknina 0,2 g, Bílkoviny: 5,3 g; Sůl: <0,2 g, vitamín C 25 mg - splňuje 31,25% referenční částky pro denní příjem vitamínů a minerálů (pro dospělé).

Složení
Glukózový sirup*, třtinový cukr* (nerafinovaný), želatina*, koncentráty ovocných šťáv* 3,74% (ananas* 0,68%, mandarinka* 0,6%, pomeranč*, 0,55%, citron* 0,46%, grapefruit* 0,45%, jablko* 0,44%, kiwi* 0,31%, bezinka* 0,25%), regulátor kyselosti (kyselina citronová), acerola (nejbohatší přírodní zdroj vitamínu C) 0,43%, přírodní barviva z ovoce a rostlinných výtažků: z řas, světlice, mrkve*, dýně*, jablka*, bezinek*), přírodní aroma, leštidlo karnaubský vosk*.
(*=BIO složka)
Bonbóny nejsou z geneticky modifikovaných plodin, navíc jsou bez lepku a bez laktózy.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24°C.

Země původu
Zemědělská produkce EU/mimo EU.

Obsah
70 g