Čokoliny od Wolfíka BIO 40 g Wolfberry

40107

Nový produkt

Čokoliny od Wolfíka BIO 40 g Wolfberry. Říkají mi Wolfík a budu Váš průvodce mezi vybranými BIO bonbóny. Znáte čokolíny od Wolfíka? Bonbóny tvaru čočky z mléčné čokolády s různobarevným cukrovým potahem? Dražé jsou v různých barvách, vždy podle použité ovocné nebo zeleninové složky.

Více informací

44,00 Kč s DPH

Více informací

Jak konzumovat BIO čokolíny od Wolfíka
Chtělo by se říct, že za odměnu nebo za dobré chování. Bonbóny - čokolíny jsou téměř dokonalý a chutný pamlsek jak pro dospělé, tak pro děti od tří let.

Charakteristika
Chuť BIO wolfíkových čokolínových bonbónů je ovlivněna mléčnou čokoládou. Dražé ve tvaru pravidelné čočky s různobarevným cukrovým potahem jsou vítanou pochoutkou, která si zcela určitě najde velkou oblibu u dětí i dospělých. Při výrobě byly použity suroviny v BIO kvalitě a s certifikací FAIRTRADE.
Výrobní receptura je založena na přírodních ovocných a zeleninových složkách a přírodním třtinovém cukru. Třtinový cukr sám obsahuje zdraví prospěšnou melasu.

Nutriční hodnoty bonbónů ve 100g
Energetická hodnota: 1995kJ / 475kcal; Tuky: 18 g z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g; Sacharidy: 73 g; z toho cukry: 71 g; Vláknina 1,7 g, Bílkoviny: 4,4 g; Sůl: 0 g.

Složení
Mléčná čokoláda 60%, třtinový cukr*° (nerafinovaný), sušené plnotučné mléko* 11,9%, kakaové máslo*°11%, kakaová hmota*°7,3%, syrovátkový prášek*2,9%, slunečnicový lecitin*, dražující směs: třtinový cukr*°, rýžový škrob*, kukuřičný sirup*, přírodní barviva z ovoce a rostlinných výtažků (z mrkve*, jablka* a spiruliny*), koncentráty zeleninových šťáv (fialová mrkev* a červená řepa*), zahušťovadlo: arabská guma*, leštidlo: karnaubský vosk*.
(*=BIO složka 100%, °=FAIRTRADE složka 82,13%)
Bonbóny nejsou z geneticky modifikovaných plodin a navíc jsou bez lepku.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24°C.

Země původu
Zemědělská produkce EU/mimo EU.

Obsah
40 g