Černoušci od Wolfíka BIO 58 g Wolfberry

40103

Nový produkt

Černoušci od Wolfíka BIO 58 g Wolfberry. Říkají mi Wolfík a budu Váš průvodce mezi vybranými BIO bonbóny. Chtěl bych Vám představit černoušky od Wolfíka - bonbóny ve tvaru medvídků. U těchto gumových postaviček je možné rozlišit základní tvary jako hlava, tělo a nohy. Jsou tmavohnědé barvy s lékořicovou příchutí.

Více informací

44,00 Kč s DPH

Více informací

Jak konzumovat BIO černoušky od Wolfíka
Chtělo by se říct, že za odměnu nebo za dobré chování. Bonbóny - černoušci jsou téměř dokonalý a chutný pamlsek jak pro dospělé, tak pro děti od tří let.

Charakteristika
Chuť wolfíkových černoušků je ovlivněna lékořicí. Pro milovníky lékořice jsou bonbóny vítanou pochoutkou, která si zcela určitě najde velkou oblibu u dětí i dospělých. Při výrobě byly použity suroviny v BIO kvalitě a s certifikací FAIRTRADE.
Výrobní receptura je založena na přírodních složkách - výtažcích z rostlin a přírodním třtinovém cukru. Třtinový cukr obsahuje zdravou melasu a lékořice sama (známá také jako sladké dřevo) je používána nejen k výrobě cukroví, ale také ve farmaceutickém průmyslu.

Nutriční hodnoty bonbónů ve 100g:
Energetická hodnota: 1381kJ / 325kcal; Tuky: 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 74 g; z toho cukry: 51 g; Vláknina 0,5 g, Bílkoviny: 6,7 g; Sůl: 15 g.

Složení
Třtinový cukr*° (nerafinovaný), glukózový sirup*, kukuřičný škrob*, želatina*, extrakt z lékořice* 5%, mořská sůl, karamelový sirup*, přírodní badyánové aroma 0,18%, leštící látka karnaubský vosk*. (*=BIO složka, °=FAIRTRADE složka). Obsah lékořice <4g/kg.
Bonbóny nejsou z geneticky modifikovaných plodin, navíc jsou bez lepku a bez laktózy.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24°C.

Země původu
Zemědělská produkce EU/mimo EU.

Obsah
58 g