Ashwagandha BIO 150 g Wolfberry

49069

Nový produkt

Ashwagandha BIO 150 g Wolfberry je další zástupce ajurvédské medicíny. K využití se používá její na prášek umletý kořen. Rostlina patří do čeledi lilkovitých a pěstuje se hojně v suchých oblastech Indie a Nepálu. Co jí činí vzácnou, jsou její detoxikační účinky. Působí jako antidepresivum a zvyšuje odolnost proti fyzickému a psychickému stresu.

Více informací

148,00 Kč s DPH

Více informací

Charakteristika
Ashwagandha (Withania somnifera) je známá i pod názvy indický ženšen nebo také zimní třešeň. Roste jako malý keř. Pro terapeutické využití se používají sušené hlízy rozemleté na prášek. V ajurvédské medicíně je využívána při léčbě astmatu a bronchitidy. Dobré výsledky byly dosaženy při léčbě lupénky, zánětů, revmatismu, senilní demence a při nespavosti. Podporuje rekonvalescenci po těžkých onemocněních, při fyzickém či duševním vyčerpání a pomáhá harmonizovat krevní obraz v lidském těle.

Jak používat
Pro přípravu BIO Ashwagandha čaje stačí 1 čajová lžička. Vařit 10-15 minut v 1/2 litru vody a louhovat 3-5 minut. Pijte 1 až 2 šálky čaje denně. Můžete také smíchat cca 3-6 g prášku (1-2 čajové lžičky) s vodou, džusem nebo rostlinnými nápoji. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Není vhodné pro těhotné ženy, děti, lidi s poruchami štítné žlázy a osoby užívající kortikosteroidy.

Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Těsně uzavřete po každém použití. Ukládejte mimo dosah dětí.

Složení
100% organická prášková Ashwagandha/práškový BIO kořen Ashwagandha

Bez alergenů

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
Energie: 1159 kJ / 277 kcal, Tuky: 3,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g, Sacharidy: 46,4g, z toho cukry: 10,0g, Vláknina: 36,0g, Sůl: 0,62g

Země původu
mimo EU

Vyrobeno
Česká republika

Obsah
150 g