Horská sůl z Alp hrubá 700g Wolfberry

49987

Nový produkt

Horská sůl z Alp hrubá 700g Wolfberry získávaná z hlubin hor je dobrým společníkem přírodního a vyváženého životního stylu. Je bez chemických přísad a upoutá vaši pozornost faktem, že i tak běžný produkt jako je sůl, může mít vynikající chuť i vůni a že i proces dochucení jídla solí se může stát gastronomickým zážitkem.

Více informací

38,00 Kč s DPH

Více informací

Jak používat horskou sůl z Alp
Sůl z Alp používejte při přípravě pokrmů úplně stejně, jako jiné soli. Kuchyňské soli však nesolí všechny stejně a tak, než si na ni zvyknete, doporučujeme být při prvním použití opatrnější.

Charakteristika
V hloubce pod mohutnými Alpami leží výjimečný dar přírody. Drahocenná Alpská sůl, která vznikla odpařením pravěkých moří a dodnes je chráněna a nedotčena ve skalních horninách.

Tato ryzí jemná horská sůl je zcela bez chemických přísad, neobsahuje protihrudkující směs ani chemicky přidaný jód a fluor. Udržuje rovnováhu mezi kyselým a zásaditým prostředím v těle a nezatěžuje organizmus tak, jako běžná rafinovaná sůl.

Nutriční hodnoty ve 100g
Energetická hodnota:
0 kJ/0 kcal; Tuky: 0 g; Sacharidy: 0 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 98 g

Složení
Alpská horská sůl 100%

Skladování
Skladujte na suchém místě. Sůl ve slánce často zvlhne. Aby zůstala suchá a sypká, stačí do ní přidat dvě až tři zrnka rýže.

Země původu
Rakousko

Obsah
700 g