Dárková sada Topvet

42210

Nový produkt

Dárková sada Topvet obsahuje: Luxusní pleťový olej k péči o všechny typy pokožky, Vysoce pečující balzám na pokožku a Vysoce pečující balzám na rty

Více informací

389,00 Kč s DPH

Více informací

Dárková sada Topvet obsahuje:

1) Luxury Oil – Růže (25ml)
Luxusní pleťový olej k péči o všechny typy pokožky. Olej obsahuje velké množství esenciálních mastných kyselin, vitamínu E a dalších antioxidantů. Esenciální olej růže Absolue navozuje pocit uvolnění a relaxace a napomáhá zklidnění při nespavosti. Tento pleťový olej je vyroben pouze z BIO olejů, olejů lisovaných za studena a z přírodního esenciálního oleje. Neobsahuje konzervační ani jiné cizorodé látky.

Použití: Pár kapek oleje krouživými pohyby jemně vmasírujte do pokožky obličeje a dekoltu. Používejte jej večer po koupeli pro hebký a vláčný pocit na pokožce a pro její intenzivní regeneraci. Při nanášení se vyhněte kontaktu s očima a sliznicemi.

Ingredients (INCI): Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol.

2) Bambucké máslo – Růže (50ml)
Vysoce pečující balzám obsahující Bambucké máslo extrahované ze semen stromu máslovníku afrického, kterému se říká Karité – Život, a esenciální olej růže Absolue. Bambucké máslo zvyšuje obranyschopnost pokožky, udržuje ji pružnou, vláčnou, zpomaluje proces jejího stárnutí a pravidelnou péčí zmírňuje projevy vzniku strií. Máslo obsahuje mimořádně vysoký podíl vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, vosků a vitamínů, díky tomu patří máslo mezi nejluxusnější kosmetické suroviny. Esenciální olej z růže navozuje pocit uvolnění a relaxace.

Použití: Krouživými pohyby vtírejte máslo do pokožky těla i obličeje. Vyhněte se kontaktu s očima a sliznicemi. Balzám je vhodný pro péči o všechny typy pokožky.

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol.

3) Bambucké máslo - Balzám na rty (15ml)
Vysoce pečující balzám obsahující Bambucké máslo a kvalitní za studena lisované rostlinné oleje, candelinový vosk, včelí vosk, extrakt z Rakytníku řešetlákového a vysoké množství vitamínu E. Rty zanechává hebké, vláčné a hydratované.

Použití: Balzám je určený ke každodenní péči o rty a je ideální variantou pro péči o suché a popraskané rty.

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Candelilla Cera, Lanolin, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Skladování
Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí a vyhněte se kontaktu se sliznicemi.