Zelený čaj Yerba maté prášek BIO 100 g Wolfberry

49946

Nový produkt

Zelený čaj Yerba maté prášek BIO 100 g Wolfberry (někdy také jen maté) je pravděpodobně nejoblíbenější jihoamerický nápoj, který se stává stále více populární po celém světě. Připravuje se z lístků cesmíny paraguayské (Ilex paraguariensis), což je stále zelený, středně vysoký strom. Nápoj je díky velkému obsahu kofeinu vyhledáván pro své výrazné povzbuzující účinky.

Více informací

107,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Brazílie
Cílová skupina VEGAN, BIO
Produkty bez alergenů Bez celeru, Bez lepku, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez vajec, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez mléka

Více informací

Jak připravovat a konzumovat BIO čaj yerba maté
Prášek je nejjednodušší rozmíchat ve 200-300 ml vlažné vody a popíjet. Dá se však přidat i do jídla. Extrakt má velkou výhodu v malém dávkování. Vzhledem k vyššímu obsahu kofeinu (přibližně 20%) se doporučuje začínat na nižších dávkách, které můžeme postupně navyšovat. K denní konzumaci stačí 0,65 až 0,85 gramů. Pití maté se pro vysoký obsah kofeinu nedoporučuje těhotným a kojícím ženám a dětem.

Charakteristika
Yerba maté je známé pro své výrazné povzbuzujícími účinky. Obsahuje alkaloid kofein a minerální látky (hořčík, draslík, železo, křemík, vápník, fosfor a další.) Rovněž vitamíny A, B, C, E, betakaroten a antioxidanty. Urychluje metabolismus, srdeční tep a pomáhá s prokrvením celého těla. Díky tomu se zlepšuje paměť, kognitivní funkce, ostražitost, všímavost a další. Podporuje funkci ledvin, zlepšuje látkovou výměnu, normalizuje hladinu cukru v krvi a posiluje imunitní systém. Dokáže oddálit projevy únavy a psychického i fyzického vyčerpání.

Složení
100% BIO čaj yerba maté v prášku.

Bez barviv a konzervantů.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu

Země původu
Brazílie

Obsah balení
100g