Zelený čaj Sencha BIO 100 g Wolfberry

49944

Nový produkt

Zelený čaj Sencha BIO 100 g Wolfberry. Proslulý zelený čaj je typický svými dlouhými, překládanými lístky a svěží vůní trávy. Chuť BIO čaje je ovlivněna jak jeho původem, tak způsobem zpracování. Vždy však získáte mimořádně lahodný nálev středně svíravý, v závěru se sladkou chutí a jemnými tóny koření, květin či ovoce.

Více informací

85,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Čína
Cílová skupina VEGAN, BIO
Produkty bez alergenů Bez vlčího bobu (Lupina), Bez vajec, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez mléka, Bez celeru, Bez lepku, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez sóji

Více informací

Jak připravovat a konzumovat BIO čaj sencha
Čaj nasypte do šálku v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2 dl vody. Pro přípravu čaje v konvici přidejte ještě 1 lžičku navíc a zalijte vodou o teplotě 70-80 °C.

Louhujte pod pokličkou 2-4 minuty. Pak přeceďte. BIO čaj sencha je možné až 3x louhovat. Čaj je velmi vhodný ke sladším dezertům nebo sušenkám, a pokud hledáte ideální nápoj k suši, těžko byste nalezli lepší.

Charakteristika
Pravý zelený čaj z Číny dává po zalití světle žlutozelený nálev. Dlouhodobé popíjení zelených čajů přináší mnoho zdravotních výhod. Kromě dodržování pitného režimu poskytuje BIO čaj sencha tělu důležité antioxidanty, vitamíny a minerály. Tím napomáhá ke správné činnosti vnitřních orgánů a harmonizaci duševní i tělesné.

Složení
BIO zelený čínský čaj sencha 100%.

Bez barviv a konzervantů.

Země původu
Čína

Obsah balení
100g