Dentamint ústní voda mentol 500 ml Bione Cosmetics Zobrazit větší

Dentamint ústní voda mentol 500 ml Bione Cosmetics

44183

Nový produkt

Dentamint ústní voda mentol 500 ml Bione Cosmetics potlačuje přítomnost a rozvoj mikroorganismů a tím působí proti parodontitidě a zubnímu kazu, neutralizuje kyselé pH v ústech.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

81,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika ústní vody
Dentamint potlačuje přítomnost a rozvoj mikroorganismů a tím působí proti parodontitidě a zubnímu kazu, neutralizuje kyselé pH v ústech. Zaručuje vonící dech a dlouhotrvající pocit čistoty a svěžesti v ústech.

Dentamint je unikátní sedmibylinná ústní voda s karnitinem a koenzymem Q10, jež se podílejí na optimalizaci buněčné látkové výměny a tím zlepšují stav dásní. Rozmarýnová silice, xylitol a L-karnitin a Septonex se podílejí na likvidaci ústních bakterií a kvasinek. Bikarbonát neutralizuje kyselé pH ústní dutiny po jídle a tím chrání zubní sklovinu před kyselou demineralizací a před vznikem zubního kazu. Hřebíčková silice tlumí bolest, skořicová silice prokrvuje sliznici, máta peprná, eukalyptus a anýz působí deodoračně a chladivě.

Drobný zákal nebo sediment není na závadu jakosti výrobku a je důsledkem použitých rostlinných extraktů.

Jak používat ústní vodu
Ráno, večer a kdykoliv přes den, zvláště pak po jídle, ústa proplachujte malým množstvím ústní voda asi 1-2 minuty a pak vyplivněte.

Země původu
Česká republika

Obsah
500 ml