Veganská smetana slazená 200 ml Schlagfix Zobrazit větší

Veganská smetana slazená 200 ml Schlagfix

40231

Nový produkt

Veganská smetana 43% 200 ml Schlagfix. Sladká smetana na šlehání, která se snadno připravuje a chutná skvěle.

Více informací

29,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Německo

Více informací

Charakteristika veganské slazené smetany Schlagfix
Tato veganská smetana je lehce oslazená a rychle připravená k použití. Je skvělá na dorty, zákusky, ovoce, zmrzlinu nebo kávu. Jedná se o velmi chutnou náhradu šlehačky bez laktózy, bez sóji, bez lepku a bez živočišných surovin, vhodná nejen pro vegany, ale je také alternativou kravské smetany bez cholesterolu.

Čím je smetana Schlagfix vyjímečná?
Je bez lepku.
Je bez laktózy.
Je bez živočišných surovin.
Má dlouhou trvanlivost i bez chemie.

Návod k použití
Univerzální veganská smetana Schlagfix má stejné využití jako běžná smetana. Tudíž je ideální pro vaření, pečení, šlehání, prostě ozdoba každého dezertu. 
Zaručených výsledků šlehání můžete dosáhnout při střední rychlosti šlehání a teplotě smetany mezi 5 - 8 °C. Proto doporučujeme uložit slazenou smetanu ke šlehání do lednice několik hodin před použitím.

Složení
Pitná voda, palmojádrový olej (plně hydrogenovaný, RSPO) 15 %, cukr (13 %), dextróza, glukózový sirup, emulgátory polysorbát 60, mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami; škrob, stabilizátory hydroxypropylmethylcelulosa, karboxymethylcelulosa; jedlá sůl, aroma.

Upozornění
Výrobek je pod tlakem. Nevystavujte slunci a teplotám nad 50°C. Neotvírejte násilím, nevhazujte do ohně.

Nutriční hodnoty na 100g: 
Energie 955 kJ/228 kcal; Tuky 17,0 g z toho nasycené tuky 17,0 g; Sacharidy 19 g z toho cukry 17 g; Bílkoviny 0,0 g; Sůl 0,28 g

Skladování
Standardně před otevřením může být výrobek skladován při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte v krátkém čase a uchovávejte v lednici, viz informace na obalu.

Obsah
200 ml