Fíkový sirup Wolfberry BIO 400 ml/540 g Zobrazit větší

Fíkový sirup Wolfberry BIO 400 ml/540 g

40599

Nový produkt

Fíkový sirup Wolfberry BIO 400 ml/540 g je sice exotického původu, jeho sladká ovocná chuť se ale hodí do každé české domácnosti. Toto přírodní sladidlo je skvělou alternativou nezdravého cukru, třeba i při pečení tradičních buchet.

Více informací

232,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Turecko
Cílová skupina BIO, VEGAN
Produkty bez alergenů Bez vajec, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez mléka, Bez celeru, Bez lepku, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina)

Více informací

Jak konzumovat fíkový sirup 
Sirup je skvělou náhradu cukru a medu. Hodí se například k slazení horkých nápojů, jogurtu nejrůznějších dezertů, zmrzlin, různých celozrnných produktů, jako jsou tyčinky a snídaňové kaše nebo cereálií. Využít jej můžete při pečení domácích sušenek, vaření omáček či přípravě dětských pokrmů.    

Charakteristika  
Fíkovník zahrnuje asi 1000 druhů a je rozšířen v tropech a subtropech celého světa. Fíkovníky jsou dřeviny s jednoduchými listy a drobnými květy ve specializovaném dužnatém květenství, z něhož se pak vyvíjí charakteristický plod - fík.  Toto ovoce poskytuje Fíkovník smokvoň. Vypeckováním fíků, jejich následným filtrováním a převařením se získá organický fíkový koncentrát, který obsahuje minerály a stopové prvky jako jsou draslík, železo, kalcium, hořčík či fosfor.   

Potvrzená zdravotní tvrzení o Fíkovníku smokvoň

  • Antioxidant
  • Hladina lipidů v krvi 
  • Normální funkce střevního traktu, mikrobiální rovnováha 
  • Pohyblivost kloubů 
  • Menstruační komfort 
  • Hojení ran 
  • Normální hladina cholesterolu v krvi   

Nutriční hodnoty ve 100g 
Energie:
1101 kJ/263 Kcal, Tuky: <0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 86 g- z toho cukry 82 g, Bílkoviny: 1,1 g; Sůl: 0,9 g  

Složení 
100% BIO fíkový sirup   

Skladování 
Skladujte v suchu a temnu.   

Obsah 
400 ml