Vlasový a tělový šampon pro muže 3v1 200 ml Lavera Zobrazit větší

Vlasový a tělový šampon pro muže 3v1 200 ml Lavera

41542

Nový produkt

Vlasový a tělový šampon pro muže 3v1 200 ml Lavera. Jemně čistí citlivou mužskou pokožku a vlasy a zanechává je osvěžené a hebké. Přírodní ingredience jako je bio bambus a bio guarana pomáhají vytvořit pěnu a efektivně odstraňují každodenní znečištění vlasů a pokožky. Se svěží vůní pro radostné probuzení smyslů při každém použití.

Více informací

139,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Německo

Více informací

Charakteristika vlasového a tělového šamponu pro muže
Mužská pleť je silnější, a proto pomaleji stárne, ale za to je vystavena vysokému stresu díky častému holení. Lavera nabízí specializovanou péči pro muže již 20 let a nejoblíbenějším produktem vždy byl Balzám po holení, který kombinuje hydratační péči s antiseptickými účinky. Nová řada pro muže vás potěší osvěžující avšak jemnou vůní a nabije vás energií. Šest výrobků Men sensitiv, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky a opečují i citlivou pleť nyní v novém designu, vypracovaném složení a s vysokou účinností.

Jemně čistí citlivou mužskou pokožku a vlasy a zanechává je osvěžené a hebké.
Přírodní ingredience jako je bio bambus a bio guarana pomáhají vytvořit pěnu a efektivně odstraňují každodenní znečištění vlasů a pokožky. Se svěží vůní pro radostné probuzení smyslů při každém použití.

Složení:

Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Sea Salt (Maris Sal), Sodium Lactate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Bambusa Arundinacea Leaf Extract*, Paullinia Cupana Seed Extract*, Glucose Glutamate, Alcohol*, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Chlorophyllin-Copper-Complex (CI 75810), Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Citral**, Coumarin**

*ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

Země původu
Německo

Obsah
200 ml