Sleva! Regenerační vlasový kondicionér pro citlivou pokožku Avena sativa 260 ml Bione Cosmetics Zobrazit větší

Regenerační vlasový kondicionér pro citlivou pokožku Avena sativa 260 ml Bione Cosmetics

44205

Nový produkt

Regenerační vlasový kondicionér pro citlivou pokožku Avena sativa 260 ml Bione Cosmetics

Více informací

Tento produkt již není na skladě

82,00 Kč s DPH

-21,00 Kč

103,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika
„Medicinální“ vlasový kondicionér pro citlivou a problematickou pokožku se sklonem k tvorbě ekzémů, ke vzniku červených skvrn, k rychlé epitelizaci, na pokožku trpící atopickým ekzémem a lupénkou. Hlavní složkou je extrakt z umletých zrnek a vlákniny planého ovsa, který obsahuje množství účinných látek, jako jsou lipidy, glukany, minerály, bílkoviny, polysacharidy, flavonoidy, alkaloidy, avenanthramidy, saponiny, steroly aj. Nejcennější složkou pro problematickou pokožku je tento extrakt s avenanthramidy. Tyto a další účinné složky jsou spojeny s oblíbeným základem kondicionérů BIONE.

Účinek je zesílen BIO ovesným olejem a olejem Cannabis. Doplněn o ureu a o kyselinu listovou. Keratin s navýšeným obsahem cysteinu unikátně zregeneruje a zpevní již vyrostlé vlasy. Kondicionér obsahuje další oblíbené složky jako panthenol a extrakt listů rostliny Cannabis. Vyroben v BIO formulaci, neobsahuje ropné produkty, silikony, syntetická barviva, parabeny aj.

Použití: Na mokré vlasy po umytí šamponem naneste přiměřené menší množství kondicionéru a mnutím ve vlasech vytvořte klouzavou pěnu. Následně krátce propláchněte vlasy vlažnou vodou, vysušte ručníkem a dále upravte běžným způsobem. S AVENOU proti proudu času. Ochrana, výživa, regenerace- přírodní silou.

Šetrný k Vám i k přírodě. Žádný jiný přípravek nemá složení jako kondicionér Avena.

Země původu
Česká republika

Obsah
260 ml