Sleva! Rajčatový olej 100 ml Wolfberry Zobrazit větší

Rajčatový olej 100 ml Wolfberry

49938

Nový produkt

Rajčatový olej 100 ml Wolfberry poznáte nejen podle typické oranžovo-červené barvy, ale i podle celkového aroma. Charakteristická je mírná vůně pikantní zeleniny, připomínající vůni stonků rajčat. Rajčatový olej ze semen, za studena lisovaný, účinně zvlhčuje a zlepšuje pružnost pokožky a také pomáhá při regeneraci stárnoucí pleti.

Více informací

259,00 Kč s DPH

-122,00 Kč

381,00 Kč s DPH

Více informací

Jak používat rajčatový olej
Rostlinný olej za studena lisovaný je skvělou přírodní surovinou, vhodnou k přímému použití, kdy se jen nanese a vmasíruje do pokožky. Je výborný při výrobě domácí kosmetiky. Ať už pro přípravky na opalování, jako výživné sérum proti vráskám, jako regenerační a rekondiční olej nebo pro oživení poškozených vlasů, kterým dodá lesk a sílu. Je určen pouze pro vnější použití.

Charakteristika
Rajčatový olej se získává lisováním jadýrek z rajčat. Jde o 100 % jednodruhový rostlinný olej lisovaný za studena. Olej je v přírodním stavu, bez přidaných látek. Podporuje regeneraci buněk, působí proti UV záření a při péči o zralou a suchou pokožku posiluje a zjemňuje její strukturu. Je vhodný jako součást make-upu či balzámu na rty.

Složení
100% za studena lisovaný olej

Skladování
Skladujte v temnu a chladu.

Země původu
Česká republika

Obsah
100 ml