Sleva! Mýdlo jahodové se zeleným jílem 90 g Wolfberry Zobrazit větší

Mýdlo jahodové se zeleným jílem 90 g Wolfberry

49981

Nový produkt

Mýdlo jahodové se zeleným jílem 90 g Wolfberry je vyrobené z přírodních olejů s vyživujícím a jemně čistícím efektem. Přísady v mýdle přispívají ke zvýšení regeneračních a preventivních účinků, chrání pokožku a podporují její vitalitu.

Více informací

68,00 Kč s DPH

-17,00 Kč

85,00 Kč s DPH

Více informací

Jak používat jahodové mýdlo se zeleným jílem
Mýdlo používejte běžným způsobem. Rozetřete je na navlhčenou pokožku a po omytí opláchněte vodou. Při zasažení očí, nosní nebo ústní dutiny vypláchněte proudem čisté vody. Určeno ke každodennímu použití. Mýdlo se zeleným jílem je vhodné pro ošetření pokožky náchylné k podráždění, alergiím, začervenání, dermatitidě i jiným kožním onemocněním.

Charakteristika
Jemně čistící jahodové mýdlo Wolfberry se zeleným jílem je vyrobeno z kvalitních přírodních surovin. Jahody jsou velmi bohatým zdrojem vitamínu C, důležitého antioxidantu. Obsahují též velké množství manganu, který přispívá k pevnosti pokožky a růstu vlasů. Jahodový olej má také jemné bělící účinky na pokožku, kdy sjednocuje tón pleti a dokáže účinně vyhlazovat vrásky. Kokosový olej s vysokou biologickou hodnotou, mnoha aktivními látkami a vitamíny poskytuje výborné detoxikační účinky. Včelí vosk je směsí různých mastných kyselin. Je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteiny. V mýdle je použitý i jako zahušťovadlo. Zelený jíl díky svému mořskému původu obsahuje vysoké množství stopových prvků nacházejících se v mořské vodě. Jíl pokožku čistí, vyživuje, detoxikuje, regeneruje, dodává jí elasticitu a zklidňuje ji. Působí proti stárnutí pleti a navrací jí zdravý vzhled. Slída (tzv. mica) je barva se třpytkami a leskem. Je to naprosto stabilní látka přírodního původu, neměnná v jakémkoliv prostředí, neprostupuje pokožkou, nedráždí ji a nevyvolává alergickou reakci.

Složení
Kokosový olej, jahodový olej, včelí vosk, zelený jíl, slída.

Skladování
Skladujte na suchém a temném místě.

Obsah
cca 90 g (mýdlo je ručně vyrobené, proto váha nemusí na 100% odpovídat)