Sleva! SOS pro muže proti padání vlasů Bione Cosmetics 200ml Zobrazit větší

SOS pro muže proti padání vlasů Bione Cosmetics 200ml

44130

Nový produkt

SOS pro muže proti padání vlasů 200ml Bione Cosmetics. Záchranný SOS sprej unikátně a komplexně spojuje účinné látky chránící vlasy před předčasným vypadáváním, zároveň podporuje zrychlený růst vlasů nových.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

107,00 Kč s DPH

-27,00 Kč

134,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika SOS spreje pro může
Záchranný SOS sprej unikátně a komplexně spojuje účinné látky chránící vlasy před předčasným vypadáváním, zároveň podporuje zrychlený růst vlasů nových. Na hlavě tak zůstávají i ty vlasy, které by již jinak vypadly, k nim zrychleně přirůstají nové a vlasový porost se tak výrazně zahustí.

SOS změkčuje vlasovou pokožku a usnadňuje zásobování vlasového pletence živinami. Růstový faktor EGF-7 podporuje syntézu vlasové bílkoviny, jeho úroveň vzrůstá až o 50%! Dochází k rozvoji vlasových folikulů, k obnově syntézy vlasového barviva. Noggin spolu s taurinem potlačují účinek faktoru TGF-beta, který je zodpovědný za přirozené zpomalení růstu vlasů. Kombinace nukleotidů adenosinu, guanosinu, thymidinu a uridinu je známým prostředkem omlazení pokožky, její hydratace a podpory růstu ochlupení.

Přípravek obsahuje řadu ,,signálních‘‘ molekul a výživných složek – cystein, inositol, arginin, fruktózu, panthenol, tyrosin, niacinamid, biotin, MSM, aminokyseliny získané hydrolýzou lískových ořechů a keratinový hydrolyzát.

Po 3 měsíčním používání až 95% uživatelů prokazuje významné snížení vypadávání vlasů, až 85% uživatelů prokazuje opětovný růst vlasů nových, všichni uživatelé uvádějí výrazné zlepšení vlasové kvality. 

Jak používat SOS sprej pro muže
Rozhrňte vlasy, aby byla odhalena pokožka a ze vzdálenosti 5-8cm pokožku postříkejte a rukou vmasírujte do pokožky. Takto ošetřujte vlasy pravidelně 5x týdně, po dobu 3 měsíců min. a dále dle potřeby. Sérum působí jen přes pokožku, neaplikujte na vlasy. Masáž pokožky provádějte pečlivě a důrazně. Při mytí vlasů řádně prsty odstraňujte tuk a odumřelé buňky pokožky hlavy. Občas provádějte masáž vlasové pokožky pomocí tvrdšího kartáče.  

Země původu
Česká republika

Obsah
200 ml