Vlhčené obinadlo chladivé Topvet Zobrazit větší

Vlhčené obinadlo chladivé Topvet

TP60211

Nový produkt

URYCHLUJE REGENERACI PO ZÁTĚŽI

Více informací

138,00 Kč s DPH

Více informací

VLHČENÉ OBINADLO CHLADIVÉ / COOLING WET BANDAGE
URYCHLUJE REGENERACI PO ZÁTĚŽI / ACCELERATES RECOVERY AFTER EXERCISE

1 ks obinadla 10 m x 7 cm
1 pc of bandage 10 m x 7 cm

PRO KONĚ - FOR HORSES

SLOŽENÍ: Voda, Alkohol denat., Glycerin, Kafr, Mentol, Kostival lékařský kořen extrakt, Emulgátor, Jedle silice, Eukalypt silice, Swiss alpine směs, Máta silice, Tymián silice, Kosodřevina silice
COMPOSITION: Water, denatured alcohol, glycerin, camphor, menthol, comfrey root extract, emulsifier, fir oil, eucalyptus oil, Swiss alpine mixture, peppermint oil, thyme oil, dwarf pine oil

NÁVOD K POUŽITÍ: Odstřihněte dostatečnou délku obinadla, přiložte na problematickou oblast a převažte obvazem. Aplikace formou zábalu je ideální pro dosažení maximálního účinku. Opakujte dle potřeby několikrát týdně.
INSTRUCTIONS FOR USE:
Cut a sufficient length of the bandage, apply to a problematic area and wrap dressing around. The wrap is ideal to achieve a maximum effect. Repeat as necessary several times a week.

UPOZORNĚNÍ: Používejte dle návodu k použití. Nepoužívejte na sliznice a otevřené rány. Nepoužívejte vnitřně. Pouze pro zvířata.
WARNING: Follow the instructions for use. Do not apply to mucous membranes and open wounds. Do not
use internally. For animal treatment only.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí a nepoučených osob.
STORAGE: Store in a dry place at room temperature. Protect from direct sunlight and frost. Keep out of the reach of children and uninformed persons.