Akne gel - směs proti akné 250ml Topvet Zobrazit větší

Akne gel - směs proti akné 250ml Topvet

TP280

Nový produkt

Gel obsahuje komplex bylin, které regulují vlastnosti pleti při akné. Přípravek tlumí tvorbu kožního mazu, obsahuje přírodní antiseptika, aktivně zbavuje pleť nečistot a účinně ji regeneruje.

Více informací

88,00 Kč s DPH

Více informací

SMĚS PROTI AKNÉ masážní gel - problematická pleť
ZMES PROTI AKNÉ masážny gél - problematická pokožka

Tento gel obsahuje komplex bylin, které regulují vlastnosti pleti při akné. Arnika Montana tlumí tvorbu kožního mazu a tím pokožku vysušuje. Tea Tree Oil silice a manuková silice jsou velice silná přírodní antiseptika. Jalovec aktivně zbavuje pleť nečistot. Levandule pleť účinně regeneruje.

Použití: směs je vhodná zejména na problematickou a citlivou pokožku. Aplikujte v rámci večerní očisty na problematické oblasti. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány.
Použitie:
zmes je vhodná najmä na problematickú a citlivú pokožku. Aplikujte v rámci večernej očisty na problematické oblasti. Neaplikujte na sliznice a otvorené rany.

Ingredients(INCI): Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Arnika Montana Flower Extract, Carbomer, Juniperus Communis Fruit Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Ethylhexylglycerin, D-Limonene, Linalool

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!
Skladovanie
: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku. Chráňte pred mrazom!

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.
Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Výrobce / výrobca: MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, Brno, 61200, tel.: 541 232 435
e-mail: topvet@topvet.cz, www.topvet.cz

Země původu / zem pôvodu: Česká republika