Sleva! Dětské poopalovací mléko 200ml Topvet Zobrazit větší

Dětské poopalovací mléko 200ml Topvet

TP937

Nový produkt

Mléko je určeno k ošetření jemné a citlivé dětské pokožky po opalování. Účinně regeneruje a příjemně chladí. Směs luxusních olejů společně s betakarotenem výborně fixuje opálení.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

60,00 Kč s DPH

-15,00 Kč

75,00 Kč s DPH

Více informací

Zklidňující dětské poopalovací mléko

SEZÓNNÍ VÝPRODEJ - Sleva 50% z doporučených cen platí i pro obchodníky - na tuto slevu se již neaplikují žádné další slevy

Mléko je určeno k ošetření pokožky po opalování. Pokud jste pokožku vystavili nadměrné sluneční expozici, tak mléko účinně regeneruje a příjemně chladí. Navrací pokožce hydratovanost, elasticitu a přirozený vzhled. Přípravek je obohacený o aktivní výtažky z rostlin, aloe vera, bambucké máslo, pantenol a alantoin. Směs luxusních olejů společně s betakarotenem výborně fixují opálení. Mléko neobsahuje syntetická barviva a minerální oleje.

Použití: mléko je určeno pro každý typ pleti od jednoho roku věku. Naneste přípravek na pokožku a jemně vetřete po opalování.

Ingredients (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Allantoin, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Flower Extract, Pantenol, Citric Acid, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, D-Limonene

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.