Sleva! Revitalizační protivráskové sérum arganový olej + karité 40 ml Bione Cosmetics Zobrazit větší

Revitalizační protivráskové sérum arganový olej + karité 40 ml Bione Cosmetics

44209

Nový produkt

Revitalizační protivráskové sérum arganový olej + karité 40 ml Bione Cosmetics

Více informací

Tento produkt již není na skladě

80,00 Kč s DPH

-20,00 Kč

100,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika
Velmi lehký, rychle se vstřebávající emulgel. Krém obsahuje osvědčené a oblíbené účinné složky s protivráskovou aktivitou, ochranné, zvláčňující, hydratační a regenerační. Spojením vysokého podílu koenzym Q10 (0,2 %), arganového oleje, moderního karnosinu, multifunkčního lipoaminu s kyselinou hyaluronovou, nikotinamidem, panthenolem, glycerinem, inositolem, tokoferolem, bambuckým máslem a dalšími poskytuje cestu ke krásné pěstěné pleti na mnoho let.

Krém je vyroben na bázi moderní lipofilní polyakrylátové matrice, neobsahuje žádné neionogenní emulgátory, je velmi jemný a nedráždivý, v BIO formulaci bez silikonů, parabenů, ropných produktů, dráždivých parfémů aj.

Použití: Nanášejte jen čistými prsty na pokožku obličeje, ve velmi tenké vrstvě a nechejte vsáknout. Lze použít jako denní i noční, i jako podklad pod make-up. Neobsahuje UV filtr. Použitá konzervační látka se po nanesení krému na pokožku po chvíli zcela odpaří! Aplikujte na pokožku obličeje alespoň 1x denně, pravidelně a dlouhodobě!

Země původu
Česká republika

Obsah
40 ml