Sleva! Vyživující sérum pro citlivou pleť Avena sativa 40 ml Bione Cosmetics Zobrazit větší

Vyživující sérum pro citlivou pleť Avena sativa 40 ml Bione Cosmetics

44199

Nový produkt

Vyživující sérum pro citlivou pleť Avena sativa 40 ml Bione Cosmetics

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

114,00 Kč s DPH

-28,00 Kč

142,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika
Unikátní „medicinální“ pleťové sérum pro citlivou a problematickou pleť, pro pokožku se sklonem k tvorbě ekzémů, ke vzniku červených skvrn, k rychlé epitelizaci, na pokožku trpící atopickým ekzémem a lupénkou. Obsahuje tradiční osvědčené aktivní složky v moderní spojení s dalšími účinnými látkami. Hlavní složkou krému je pudr z jemně umletých zrnek a vlákniny planého ovsa, který obsahuje množství účinných látek, jako jsou lipidy, glukany, minerály, bílkoviny, polysacharidy, flavonoidy, alkaloidy, avenanthramidy, saponiny, steroly aj.

Sérum je posíleno o zřejmě nejcennější složku pro problematickou pokožku – extrakt s avenanthramidy. Sérum je obohaceno o BIO ovesný olej k promaštění pokožky. Tento komplex se již po staletí v různých podobách úspěšně používá ke zklidnění všech projevů problematické pleti. Tyto a další účinné složky jsou spojeny s oblíbeným základem pleťových krémů BIONE, účinek na problematickou pokožku je zesílen olejem Cannabis. Sérum je doplněno o hydratační glycerin a panthenol, regenerační allantoin, ochranný vitamín E a o vzácné karité. Obsahuje regenerační a protivráskový koenzym Q10, oleamin, zpevňující kyselinu listovou a hydratační ureu.

Po použití bude vaše pokožka vláčná, napnutá s hedvábným leskem. Sérum je vyrobeno jako extra lehký emulgel. Obsahuje minerální UV filtr, orientačně vypočítaný SPF faktor 5( UVA+UVB). Žádný jiný přípravek nemá složení jako sérum AVENA od BIONE. Vyrobeno v BIO formulaci, bez silikonů, ropných produktů, parabenů, SLES, bez barviv apod. použita výhradně bezalergenní parfemace. Žluté zbarvení výrobku je způsobeno obsahem koenzymu Q10 a kyseliny listové.

Nanášejte jen čistými prsty na pokožku obličeje, ve velmi tenké vrstvě a nechejte vsáknout. Lze použít jako denní i noční, i jako podklad pod make-up. Aplikujte na pokožku obličeje alespoň 1x denně, pravidelně a dlouhodobě.

Země původu
Česká republika

Obsah
40 ml