Sleva! Body Rain after sun 260 ml Bione Cosmetics Zobrazit větší

Body Rain after sun 260 ml Bione Cosmetics

44186

Nový produkt

Body Rain after sun 260 ml Bione Cosmetics

Více informací

62,00 Kč s DPH

-16,00 Kč

78,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika
BIO Body rain je určen pro hydrataci, regeneraci a osvěžení pokožky Vašeho těla po opalování a při pobytu na suchém a horkém letním vzduchu účinkem panthenolu a glycerinu. Regeneraci pokožky po slunění a koupání podpoří extrakt Cannabis, známý svým údajným zklidňujícím a hojivým účinkem.

Odpařující se voda s alkoholem a mentolem poskytne silný pocit ochlazení a osvěžení v horkých letních dnech, při a po opalování, sportu i večerní seanci. Upraví pH pokožky do fyziologické úrovně. Prostředek je zcela nemastný.

Vyrobeno v BIO formulaci, neobsahuje parabeny, silikony, ropné produkty apod. Použitá konzervační látka se po nanesení přípravku na pokožku postupně odpařuje. Parfémováno jemnou, výhradně bezalergenní parfemací s tóny damascénské růže., orientálním jasmínem, pomerančovým květem, bergamotem, kosatcem aj. Osvěžte své tělo a zahalte se do závoje omamné vůně exotických dálek.

Použití
Celé tělo stejnoměrně postříkejte sprejem a případně ještě rozetřete rukou. Ponechte volně vysychat a užívejte si svěžesti. Lze libovolně opakovat.

Neobsahuje UV filtry, nenahrazuje ochranné opalovací prostředky! Jako optimální ochranné opalovací prostředky doporučujeme některé z řady přípravků BIONE. Lze libovolně kombinovat s jinými mastnými prostředky po opalování z řady BIONE. Pro Vaši pohodu, krásu a zdraví.

Země původu
Česká republika

Obsah
260 ml