Sleva! Regenerační kondicioner Keratin z obilných klíčků Bione Cosmetics 260 ml Zobrazit větší

Regenerační kondicioner Keratin z obilných klíčků Bione Cosmetics 260 ml

44145

Nový produkt

Regenerační kondicioner Keratin z obilných klíčků 260 ml Bione Cosmetics. Unikátní a intenzivní regenerace všech typů vlasů.

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

62,00 Kč s DPH

-16,00 Kč

78,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika regeneračního kondicionéru z obilných klíčků
Unikátní a intenzivní regenerace všech typů vlasů. Keratinový hydrolyzát z ovčí vlny obsahuje aminokyseliny shodné s aminokyselinami lidských vlasů. K unikátní maximalizaci regenerace přispívá přídavek čisté aminokyseliny cystein, kdy její obsah vzrůstá až na desetinásobek běžného množství v podobných výrobcích. Důsledkem je typická ,, sirná‘‘ vůně přídavku.

Používáním kondicionéru Keratin dochází k doplnění vlasové struktury narušené slunečním zářením, barvením, trvalou ondulací, fénováním, odbarvováním a stárnutím. Vlasy se zpevní, vrátí se jejich pružnost a lesk, netřepí se. Kondicionér je doplněn o regenerační panthenol a o rostlinný lecithin. Regenerace a výživa Vašich vlasů je podpořena klíčkovým olejem s vitamíny B1, B2, B6 aj. Po aplikaci prostředku dochází ke zvětšení objemu účesu a ke zvýšení lesku vlasů. 

Jak používat regenerační kondicioner
Na vlasy umyté šamponem a propláchnuté vodou naneste potřebné množství prostředku a ten do vlasů po dobu asi 20 vteřin řádně vmasírujte. Lehce propláchněte vodou. Dále upravte běžným způsobem. Pro maximalizaci regenerace můžete použít další prostředek řady Keratin: šampon, bezoplachový kondicionér, regeneraci Keratin nebo vlasový zábal. Používejte pravidelně a dlouhodobě. Kondicionér je vyroben jako velmi jemný a nedráždivý. Neobsahuje silikony ani ropné produkty. Vykazuje vysokou rozčesávatelnost vlasů, zvětšuje jejich objem. Obsah lahvičky vystačí až na 100 použití! 

Země původu
Česká republika

Obsah
260 ml