Sleva! Regenerační kondicioner Cannabis Bione Cosmetics 250 ml Zobrazit větší

Regenerační kondicioner Cannabis Bione Cosmetics 250 ml

44144

Nový produkt

Regenerační kondicioner Cannabis 250 ml Bione Cosmetics. Vlasový oplachový kondicionér je velmi jemný a vydatný vlasový kondicionér pro všechny typy vlasů.

Více informací

63,00 Kč s DPH

-16,00 Kč

79,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika regeneračního kondicioneru
Vlasový oplachový kondicionér je velmi jemný a vydatný vlasový kondicionér pro všechny typy vlasů. Výborně přilne k vlasům a má vysokou kondicionační sílu. Po použití zůstanou vlasy hebké, lesklé, zvětší se objem účesu, přítomná kyselina mléčná upraví pH pokožky do optimální fyziologické úrovně, zahladí vlasové šupinky.

Užitnými vlastnostmi je BIO kondicionér šetrný jak k vlasům, tak k přírodě. Je velmi jemný a příjemný při použití. Garantujeme, že si jej velmi oblíbíte. Kyselina azelaová je moderní kosmetickou přísadou podporující růst vlasů, keratin s navýšeným obsahem cysteinu unikátně zregeneruje a zpevní již vyrostlé vlasy. Kondicionér obsahuje další oblíbené složky jako panthenol a extrakt rostliny Cannabis.

Jak používat regenerační kondicioner
Na mokré vlasy po umytí šamponem naneste přiměřené menší množství kondicionéru a mnutím ve vlasech vytvořte klouzavou krémovou pěnu. Následně krátce propláchněte vlasy vlažnou vodou, vysušte ručníkem a dále upravte běžným způsobem. Použitá konzervační složka se po aplikaci po chvíli zcela odpaří. 

Země původu
Česká republika

Obsah
260 ml