Sleva! Zjemňující pleťový krém levandule 51 ml Bione Cosmetics Zobrazit větší

Zjemňující pleťový krém levandule 51 ml Bione Cosmetics

44212

Nový produkt

Zjemňující pleťový krém levandule 51 ml Bione Cosmetics

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

69,00 Kč s DPH

-17,00 Kč

86,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika
Zjemňující pleťový krém s levandulovým olejem a parfémem, s minimem emulgátorů, s vysokým obsahem antioxidantů – inositolu a vitamínu E. Chrání před stárnutím pokožky a před vznikem vrásek vlivem volných kyslíkových radikálů a vlivem glykace bílkovin, kterou významně omezuje karnosin. Přítomný panthenol a glycerin zadržují vodu v pokožce, allantoin zvláčňuje. Vůně Levandule Vás přenese do sluncem vyhřáté romantické Provence.

Použití: Pravidelně ráno nebo večer nanášejte krém v tenké vrstvě na pleť, krk, dekolt apod. Je vhodný jako výživný a ochranný podklad pod make-up, stíny, pudr apod. Krém je výjimečně jemný, nedráždivý, lehce roztíratelný.

Šetrný k Vám i k přírodě. Krém je vyroben v BIO formulaci, neobsahuje silikony, ropné produkty, etoxyláty ani parabeny. Použitá konzervační látka se po aplikaci po chvíli zcela odpaří. Vyrobeno na nejmodernější bázi lipofilní polyakrylátové matrice. Tím je umožněno dosažení neobvyklé jemnosti prostředku s úplným vyloučení nežádoucích neionogenních emulgátorů.

Země původu
Česká republika

Obsah
51 ml