Měsíčková mast BIO 200 ml Wolfberry Zobrazit větší

Měsíčková mast BIO 200 ml Wolfberry

49978

Nový produkt

Měsíčková mast BIO 200 ml Wolfberry. Využití BIO měsíčkové masti při kožních chorobách je opravdu mnohostranné. Hojivé účinky prokazuje u plísní, spálené, opařené nebo omrzlé kůži. Pomáhá při záděrech, bolácích a prasklé kůži. Její zásluhou rychleji blednou modřiny a máte-li nehojící se poranění či hnisající ránu, měsíčková mast pomůže.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

101,00 Kč s DPH

Parametry

Cílová skupina VEGAN, BIO

Více informací

Jak používat BIO měsíčkovou mast
Mast vtírejte podle potřeby i několikrát denně. Výhodou této masti je její snadná roztíratelnost.

Při dlouhém používání je doporučeno udělat pauzu. Čistě přírodní mast bez zbytečných chemických přísad je možno používat jako pleťový krém nebo pleťové mléko. A to jak na obličej, tak i na celé tělo.

Neaplikujte do otevřených ran, ale jemně vtírejte do jejich okolí. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Charakteristika
Měsíček lékařský (Calendula officinalis) je léčivá rostlina původem z jihu Evropy, která se v zahradách pěstuje již od středověku. Květy obsahují cenné léčivé látky, mezi něž především patří éterické oleje, mastný olej, silice, karotenoidy, hořčina kalandén, organická barviva, organické kyseliny, kyselina salicylová, tuky, polysacharidy, vosky, saponiny, slizy, flavonoidy a také i vitamín C. Měsíček své hojivé vlastnosti předává zejména jako mast. Macerací - tedy louhováním za studena se léčivé vlastnosti květu uvolní do kokosového oleje. Ten je při pokojové teplotě tuhý. V BIO kvalitě vzniklá mast je univerzální kosmetický přípravek vhodný k širokému použití. Zejména pro změkčení a zjemnění zatvrdlé kůže, změkčení tuhých jizev na kůži nebo na opruzeniny. Tradičně se používá na spáleniny a různé formy ekzémů, akné, plíseň nohou, proleženiny, podlitiny, popraskanou kůže, řezné rány či hemoroidy.

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Složení
Kokosový olej, květ Měsíčku lékařského

Skladování
Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci. Chraňte před mrazem!

Obsah
200 ml