Resveratrol bylinný extrakt Topvet Zobrazit větší

Resveratrol bylinný extrakt Topvet

TP60360

Nový produkt

Resveratrol je získávaný ze slupek hroznů nebo bylinky křídlatky japonské. Resveratrol je velice silný antioxidant. Pozitivně působí na srdce a cévy. Pozitivně ovlivňuje metabolismus tuků, upravuje hladinu cholesterolu. Doporučuje se ženám v menopauze. Resveratrol je dáván do přímé souvislosti s francouzským paradoxem, což znamená, že vyšší konzumace vína (s obsahem resveratrolu) snižuje riziko ka

Více informací

264,00 Kč s DPH

Více informací

Resveratrol

Doplněk stravy / Doplnok stravy

Resveratrol je získávaný ze slupek hroznů nebo bylinky křídlatky japonské. Resveratrol je velice silný antioxidant. Pozitivně působí na srdce a cévy. Pozitivně ovlivňuje metabolismus tuků, upravuje hladinu cholesterolu. Doporučuje se ženám v menopauze. Resveratrol je dáván do přímé souvislosti s francouzským paradoxem, což znamená, že vyšší konzumace vína (s obsahem resveratrolu) snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění. Pozitivní účinek má resveratrol na zrak, zvyšuje elasticitu tkání, zvyšuje odolnost proti stresu.

Obsah:

1 tobolka

Denní dávka
1-2 tobolky

% DDD
Denní doporučená dávka

Resveratrol

50 mg

50-100 mg

Není stanoveno

Vitamín C

25 mg

25-50

31-62 % DDD

Složení / zloženie: Resveratrol, vitamín C (kyselina L-askorbová), mikrokrystalická celulóza/ mikrokryštalická celulóza, stearan hořečnatý rostlinného původu/ stearan horečnatý rastlinného pôvodu, tobolka (rostlinná želatina)/ kapsula (rastlinná želatína).

Doporučené dávkování: 1 - 2 tobolky denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání.
Odporúčané dávkovanie: 1 - 2 kapsuly denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Maximálny účinok sa dosiahne pri dlhodobom užívaní.

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.
Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku a na mraze.

Všeobecná upozornění: Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou stravu.
Všeobecné upozornenia: Výživový doplnok. Nie je vhodný pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladajte mimo dosahu malých detí! Nenahrádza pestrú stravu.

Obsah: 60 tobolek/kapsúl

Výrobce / výrobca: MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, Brno, 61200, tel.: 541 232 435
e-mail: topvet@topvet.cz, www.topvet.cz

Země původu / zem pôvodu: Česká republika