Jablečný ocet BIO 750 ml Wolfberry Zobrazit větší

Jablečný ocet BIO 750 ml Wolfberry

41772

Nový produkt

Jablečný ocet BIO 750 ml Wolfberry. Existuje mnoho způsobů, jak lze BIO jablečný ocet využít - při péči o pokožku, k vnitřnímu užívání i při vaření. Výborně se však hodí také při úklidu domácnosti.

Více informací

74,00 Kč s DPH

Více informací

Jak používat BIO jablečný ocet
K získání nejlepších výsledků pro naše zdraví je dobré pít jablečný ocet denně. Ve sklenici vody rozmícháme 1 - 2 lžíce octa a podáváme nejlépe nalačno. Voda s jablečným octem skvěle nastartuje metabolismus a dodá tělu energii. Pití jablečného octa vytváří alkalické pH, vyrovnává vnitřní ekosystém a tak reguluje kyselé prostředí v našem organismu, které je často způsobováno nezdravým stravováním a pitným režimem. Tento ocet je vhodný i pro osoby se zvýšenou hladinou cukru v krvi. Dá se využití nejen při dochucování salátů, ale i v myčce na nádobí jako náhrada za mycí prostředek.

Charakteristika
BIO jablečný ocet je přírodní produkt, který byl vyroben fermentací alkoholu z čerstvě vymačkaného organického jablečného džusu a kyseliny octové. Tím si zachoval přírodní vitamíny a minerály z ovoce. Obsahuje vitamíny C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které detoxikují tělo, pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, urychlují rozklad tuků, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizují riziko srdečního infarktu. BIO jablečný ocet může být zakalen přirozeně se vyskytujícím pektinem. Mírný zákal a usazeniny jsou jeho přirozenou součástí a nemají vliv na jeho kvalitu. Je tepelně nezpracovaný a neobsahuje žádná umělá barviva ani konzervační látky. Jablečný ocet se také řadí mezi přírodní léčiva s výbornými účinky na celé naše tělo.

Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 65 kJ/16 kcal; Tuky: 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 0,5 g - z toho cukry 0,5 g; Vláknina 0 g, Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0,1 g

Složení
BIO Jablečný ocet*. Kyselost 5%. Neobsahuje konzervanty ani barviva.
*produkt ekologického zemědělství

Skladování
Skladujte v uzavřeném obalu na temném místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v chladu. Může obsahovat přirozeně se vyskytující usazeniny, které nemají vliv na kvalitu.

Země původu
EU

Obsah
750 ml