Zelený čaj vietnamský 50 g Wolfberry Zobrazit větší

Zelený čaj vietnamský 50 g Wolfberry

49081

Nový produkt

Zelený čaj vietnamský 50 g Wolfberry není mezi běžnými konzumenty příliš známý, a přes svou mnohasetletou historii zůstává poměrně nedoceněný. Pěstování čajovníků jakož i zpracování čajových lístků se nyní ve Vietnamu věnuje značná pozornost a úsilí. Vietnamský čaj je oblíbený pro své povzbuzující účinky a výborně se hodí k celodennímu popíjení.

Více informací

61,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Německo
Produkty bez alergenů Bez sezamu, Bez mléka, Bez celeru, Bez lepku, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez vajec, Bez hořčice

Více informací

Jak konzumovat vietnamský čaj
Konvici a šálky před přípravou čaje prohřejte. Tradičně se tento čaj připravuje přelitím vodou o teplotě 70-80°C v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak přidejte 1 lžičku čaje navíc. Louhuje se 2-3 minuty ve 2 nálevech. Pak výluh přeceďte. Neprodlužujte dobu louhování. Šálek se zeleným čajem se již nemusí dochucovat. Ale je na každém, co si k čaji přidá. Citron, cukr, med nebo sušené ovoce jsou tradiční dochucovadla.

Charakteristika
Výrazná chuť je typická pro všechny druhy vietnamských zelených čajů. Zprvu nahořklé aroma a později sladká chuť. Zelený vietnamský čaj je právem oceňován pro své rychlé a silné povzbuzující účinky. Čaj připravujeme na dva až tři nálevy. I jako ostatní zelené čaje obsahují ty vietnamské pozitivní látky. Jde zejména o antioxidanty a stopové prvky. Další jejich výhodou je nízká cena a dobrá pitelnost.

Složení
Vietnamský zelený čaj.

Skladování
Skladujte na suchém místě.

Země původu
Mimo EU

Obsah
50 g