Prací gel na barevné prádlo COLOR Máta & Citron 10 l Sonett Zobrazit větší

Prací gel na barevné prádlo COLOR Máta & Citron 10 l Sonett

41480

Nový produkt

Prací gel na barevné prádlo COLOR 5 l Sonett je vhodný pro praní v pračce při teplotách 30-60 °C i pro praní v ruce. Díky jemnému přírodnímu složení je gel vhodný pro všechny druhy barevných tkanin, ke kterým je mimořádně šetrný.

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

1 228,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Německo

Více informací

Prací gel je tvořen zmýdelněným řepkovým olejem a cukernými tenzidy, které se postarají o perfektní odstranění nečistot a zároveň jsou velice šetrné k barvě i struktuře oblečení. S pracím gelem můžete bez obav prát bavlnu, len, ale i mikrovlákna a jiné prodyšné látky.

Navíc, prací gel má příjemnou osvěžující vůni díky obsahu éterických olejů z citronové trávy, máty a mnohých dalších. Tato vůně je jemná, nevtíravá, ale bude vás těšit ještě dlouho po vyprání. Jemné přírodní složení pracího gelu je šetrné nejen k  pokožce těla, ale také k životnímu prostředí, které zbytečně nezatěžuje.

Použití: Na várku prádla přidejte podle míry znečištění 40- 70 ml pracího gelu. Gel je vhodný jak pro praní v pračce, tak pro praní v ruce při nižších teplotách kolem 30°C.

Upozornění: Skladujte mimo dosah dětí.

Složení: Zmýdelněný řepkový olej (>30 %), Cukerný tenzid (5-15 %), Citráty (5-15 %), Kokosový alkoholsulfát (1-5 %), Rostlinný alkohol (1-5 %), Zmýdelněný ricinový olej (1-5 %), Éterický olej z citronové trávy, Éterický olej z pěnišníku, Éterický olej z máty, Levandulový olej, Balzamické přísady, Voda

Země původu: 
Německo

Obsah balení: 10 l

Certifikáty:
ECO CONTROL: Německý inspekční a certifikační orgán EcoControl se zaměřuje na kontrolu a zajišťování kvality bio produktů v oblasti přírodní a bio kosmetiky. Působí po celém světě a spolupracuje s velkým množstvím partnerských organizací, aby bylo dosaženo maximální odbornosti.
ECO GARANTIE: Eco Garantie je mezinárodní certifikát pro bio produkty. Má standardy pro přírodní kosmetiku, produkty pro osobní hygienu i ekologické prací a čistící prostředky. Spotřebitel, který si koupí produkt označený logem Eco Garantie si může být jist, že produkt splňuje přísná pravidla pro udělení tohoto certifikátu, která jsou zárukou kvality, bezpečnosti a šetrnosti k přírodě.
VEGAN: Logo se zelenou slunečnicí označuje výrobky zcela bez živočišných produktů a netestované na zvířatech. Uděluje jej britská neziskovaná organizace Vegan Society založená na podporu filosofie a životního stylu veganství. Produkty musí splňovat standardy Vegan Animal-free Standards.

Zásady ekologické drogerie SONETT:
• Výrobky jsou 100% odbouratelné, v řádu hodin až dní se ve vodě zcela rozloží na běžné přírodní složky.
• Sonett odmítá používat přísady škodlivé pro životní prostředí a pro zdraví člověka.
• Suroviny použité při výrobě pocházejí z bio-dynamického nebo ekologického zemědělství nebo volného sběru
• Voda použitá při výrobě je bio-dynamicky rytmizována a do produktů Sonett jsou přidávány směsi energeticky silných bylin a esence drahých kamenů a kovů
• Sonett je jako jediný výrobce ekodrogerie držitelem dvou ekocertifikátů.