Ochranný krém pro děti 75 ml Lavera Zobrazit větší

Ochranný krém pro děti 75 ml Lavera

41696

Nový produkt

Ochranný krém pro děti 75 ml Lavera. Krém nabízí intenzivní péči zejména pro suchou a citlivou pokožku. Cenné rostlinné oleje v kombinaci s bambuckým máslem pokožku vyživí, zklidní a ochrání před podrážděním. Použití/Použitie: Po očištění naneste na pokožku a jemně masírujte.

Více informací

130,00 Kč s DPH

Více informací

Charakteristika
Výborný pro péči o pleť i pokožku těla. Chrání citlivou pokožku dětí a kojenců před ztrátou hydratace. Vysoce kvalitní bio oleje intenzivně pečují a vyživují. Speciální zklidňující složení chrání pokožku před podrážděním a škodlivými vnějšími vlivy. Ochranný krém se snadno roztírá a vstřebává.

Bio pupalkový olej: poskytuje pokožce hloubkovou výživu a podporuje důležité funkce pokožky.

Bio bambucké máslo: vytváří na pokožce jemný ochranný film, který podporuje přirozený kyselý plášť pokožky.

Použití
Po očištění naneste na pokožku a jemně masírujte.

Složení:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Alcohol*, Olea Europaea, (Olive) Fruit Oil*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Xanthan Gum, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Oleate, Rhus Verniciflua Peel Wax, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate
*Ekologické zemědělství, **Přírodní esenciální oleje

Země původu
Německo

Obsah
75 ml