Rooibos bylinný čaj 50g Wolfberry Zobrazit větší

Rooibos bylinný čaj 50g Wolfberry

41897

Nový produkt

Rooibos bylinný čaj 50g Wolfberry. Rooibosu se také říká Redbush tea. To proto, že jeho nálev je nádherně tmavě červený, až mahagonový. Při ochutnání je mírně nasládlý, velmi příjemný a hladký. Rooibos čaje bez cukru jsou navíc zcela bez kalorií.

Více informací

56,00 Kč s DPH

Parametry

Produkty bez alergenů Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez vajec, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez mléka, Bez celeru, Bez lepku, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů

Více informací

Jak připravovat a konzumovat čaj Rooibos
Rooibos zalijte vroucí vodou 100 °C v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2dl vody. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Nádobu přikryjte a poté čaj přeceďte. Doba vyluhování je 8 minut. Chutná výborně jako horký nápoj, ale i jako ledový čaj. Dá se dochutit cukrem, medem, citronem či mlékem.

Charakteristika
Rooibos není pravým čajem. Je připravovaný z keře čajovce kapského (Aspalathus linearis). Lahodný nápoj obsahuje vitamín C a další minerální látky, jako je měď, draslík, železo nebo vápník. Čaj je vhodný pro děti i dospělé a díky antioxidantům podporuje obranyschopnost organismu. Při ochutnání je mírně nasládlý. Trpkost zcela chybí. Aroma je příjemné a sladké, což je také důvod, proč Rooibos velmi dobře přijímají i malé děti. Díky absenci kofeinu se skvěle uplatní při doplnění pitného režimu kojících i těhotných žen.

Složení
Rooibos 100%
Bez barviv a konzervantů.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu.

Země původu
Jihoafrická republika

Obsah
50 g