Jablečný ocet BIO 10 l Wolfberry Zobrazit větší

Jablečný ocet BIO 10 l Wolfberry

41773

Nový produkt

Jablečný ocet BIO 10 l Wolfberry. Existuje mnoho způsobů, jak lze BIO jablečný ocet využít - při péči o pokožku, k vnitřnímu užívání i při vaření. Výborně se však hodí také při úklidu domácnosti.

Více informací

962,00 Kč s DPH

Více informací

Tento produkt Vám dodáme ve vratném obalu, který bude zálohován částkou 39,- Kč. Obaly můžete vracet našemu panu řidiči při dodávce zboží. Na místě Vám bude vystaven dodací list, jako potvrzení o vrácení obalu. V následující objednávce Vám bude zálohová částka za obal odečtena.

Jak používat BIO jablečný ocet
K získání nejlepších výsledků pro naše zdraví je dobré pít jablečný ocet denně. Ve sklenici vody rozmícháme 1 - 2 lžíce octa a podáváme nejlépe nalačno. Voda s jablečným octem skvěle nastartuje metabolismus a dodá tělu energii. Pití jablečného octa vytváří alkalické pH, vyrovnává vnitřní ekosystém a tak reguluje kyselé prostředí v našem organismu, které je často způsobováno nezdravým stravováním a pitným režimem. Tento ocet je vhodný i pro osoby se zvýšenou hladinou cukru v krvi. Dá se využití nejen při dochucování salátů, ale i v myčce na nádobí jako náhrada za mycí prostředek.

Charakteristika
BIO jablečný ocet je přírodní produkt, který byl vyroben fermentací alkoholu z čerstvě vymačkaného organického jablečného džusu a kyseliny octové. Tím si zachoval přírodní vitamíny a minerály z ovoce. Obsahuje vitamíny C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které detoxikují tělo, pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, urychlují rozklad tuků, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizují riziko srdečního infarktu. BIO jablečný ocet může být zakalen přirozeně se vyskytujícím pektinem. Mírný zákal a usazeniny jsou jeho přirozenou součástí a nemají vliv na jeho kvalitu. Je tepelně nezpracovaný a neobsahuje žádná umělá barviva ani konzervační látky. Jablečný ocet se také řadí mezi přírodní léčiva s výbornými účinky na celé naše tělo.

Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 65 kJ/16 kcal; Tuky: 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 0,5 g - z toho cukry 0,5 g; Vláknina 0 g, Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0,1 g

Složení
BIO Jablečný ocet*. Kyselost 5%. Neobsahuje konzervanty ani barviva.
*produkt ekologického zemědělství

Skladování
Skladujte v uzavřeném obalu na temném místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v chladu. Může obsahovat přirozeně se vyskytující usazeniny, které nemají vliv na kvalitu.

Země původu
EU

Obsah
10 l